showcase1

Huoltopalvelut

Palvelemme Sinua kaikissa autosi liittyvissä huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Käytämme autoosi sopivia alkuperäisosia tai vastaavia.

Korjaamon henkilökunta tekee auton pienet huoltotyöt nopeasti ja ammattitaitoisesti. Jos huollollasi on  kiire, ole yhteydessä ensin meihin niin voimme sopia asiasta.

Teemme mm. pikkuvikojen korjaamiset, katsastustarkastukset, öljynvaihtohuollot, renkaiden vaihdot ym.

Määräaikaishuolto

Auto tulee huollattaa säännöllisesti autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti, jotta se kestää pidempään sekä toimii luotettavasti.

Teemme kaikkien autojen määräaikaishuollot noudattaen autonvalmistajien huolto-ohjelmia.

Lisälaiteasennukset

Asennamme autoosi myös lisävarusteita, kuten peruutustutkia, radioita sekä lisälämmittimiä (huom. Ei koske polttoainekäyttöisiä lämmittimiä).

Ilmastointihuollot

Huollata autosi ilmastointilaite säännöllisesti ja säästää polttoainekuluissa. Ilmastointilaitteen huolto lisää myös käyttömukavuutta. Teemme ilmastointilaitteen huoltoja.

Auton sähkötyöt

Osaava henkilökuntamme tekee autojen sähkötyöt.

Renkaiden vaihdot

Tiloissamme on rengaskoneita,voidaan laittaa renkaita vanteille. Vaihdamme autonrenkaat ajanvarauksella, soita varmistaaksesi ajan.

Pakoputkikorjaukset ja asennukset

Olemme erikoistuneet henkilö- ja paketti-autojen pakoputkien vaihtoihin usean vuoden kokemuksella. Meiltä saat pakoputkien huollot ja asennukset nopeasti.

Peltihitsaukset

Teemme autojen pelti- ja ruostevaurioiden hitsaustyöt sekä korjaukset.