040 952 5041

Ma - Pe 9:00 - 17:00

Korjaamopalvelut

Helsinki | Herttoniemi

Herttoniemen Autokorjaamo on palveleva autohuolto, joka korjaa kaikki autot ammattitaidolla ja yli 10 vuoden kokemuksella Itä-Helsingissä. Aina asiantuntevaa palvelua.

Auton sähkötyöt

Auton sähköjärjestelmä vastaa monista toiminnoista, kuten valaistuksesta, ilmastoinnista, moottorinohjauksesta ja turvajärjestelmistä. Sähkövikojen havaitseminen ja korjaaminen ajoissa ehkäisee suurempia ongelmia ja varmistaa, että autosi toimii luotettavasti ja turvallisesti.

Jarrujen huolto ja korjaus

Toimivat jarrut ovat elintärkeitä liikenneturvallisuuden kannalta. Kuluneet tai vialliset jarrut voivat johtaa pidempiin pysähtymismatkoihin ja lisätä onnettomuusriskiä. Säännöllisellä jarruhuollolla varmistat, että jarrusi toimivat tehokkaasti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa.

Moottorikorjaukset

Havaitsemalla ja korjaamalla moottoriviat ajoissa voit välttää suurempia ja kalliimpia vaurioita. Säännöllinen moottorihuolto ja tarvittavat korjaukset takaavat moottorisi pitkän käyttöiän ja optimaalisen toiminnan.

Pakoputkikorjaukset ja asennukset

Pakoputkisto on tärkeä osa ajoneuvosi moottorijärjestelmää, ja sen oikea toiminta vaikuttaa sekä auton suorituskykyyn että ympäristöystävällisyyteen.

Ruostekorjaukset

Ruostevauriot heikentävät auton ulkonäköä ja voivat vaikuttaa merkittävästi sen rakenteelliseen kestävyyteen ja turvallisuuteen. Säännöllinen ruostekorjaus ja ennaltaehkäisevä hoito ovat avainasemassa autosi kunnossapidossa.

Renkaanvaihto

Säännöllinen renkaanvaihto ja oikeat rengasvalinnat takaavat turvallisen ja mukavan ajon kaikissa olosuhteissa.

Vikakoodien luku ja vianhaku

Autosi moottori- ja sähköjärjestelmä voi tuottaa vikakoodeja, jotka kertovat mahdollisista ongelmista. Nopeasti ja oikein suoritettu vianhaku estää ongelmien pahenemisen ja takaa ajoneuvosi luotettavuuden.

Lisälaiteasennukset

Herttoniemen autokorjaamo tarjoaa kattavat ja luotettavat lisälaiteasennuspalvelut kaikille automerkeille ja -malleille.