040 952 5041

Ma - Pe 9:00 - 17:00

Auton ilmastointihuolto Herttoniemen Autokorjaamossa

Herttoniemen Autokorjaamossa huoltaa kaikkien autojen ilmastointilaitteet. Ilmastointijärjestelmän säännöllinen huolto varmistaa, että ajomatkasi on aina mukava ja raikas, oli sää mikä tahansa.

Käytämme ilmastointihuolloissamme nykyaikaisia kylmäaineita R1234YF ja R134A, jotka vastaavat eri automallien vaatimuksia. R1234YF on ympäristöystävällinen kylmäaine, joka on suunniteltu erityisesti uusimpiin automalleihin. Se täyttää tiukat ympäristöstandardit ja on erinomainen valinta moderneille autoille. R134A on puolestaan yleisesti käytössä vanhemmissa automalleissa ja se on edelleen suosittu ja luotettava vaihtoehto monille autoilijoille.

Palveluihimme kuuluu kattava ilmastointijärjestelmän tarkastus, kylmäaineen vaihto ja mahdollisten vuotojen korjaus. Käytössämme on alan uusinta teknologiaa ja osaava henkilökuntamme huolehtii siitä, että autosi ilmastointijärjestelmä toimii tehokkaasti ja luotettavasti.

Miksi valita Herttoniemen Autokorjaamo auton ilmastointihuoltoon?

  • Käytämme uusimpia kylmäaineita: R1234YF ja R134A
  • Palvelemme sekä uusia että vanhempia automalleja
  • Tarjoamme nopeaa ja luotettavaa palvelua
  • Varaa aika helposti verkossa tai puhelimitse

 

Herttoniemen Autokorjaamo on paikallinen ja luotettava valinta, kun tarvitset ammattitaitoista auton ilmastointihuoltoa Helsingissä. Varaa aikasi jo tänään ja varmista, että autosi ilmastointijärjestelmä toimii moitteettomasti.

Varaa aika nyt ja nauti raikkaasta ajokokemuksesta!