040 952 5041

Ma - Pe 9:00 - 17:00

Päästö- ja OBD-mittaukset Herttoniemen Autokorjaamossa

Varmista autosi ympäristöystävällisyys ja suorituskyky

Herttoniemen autokorjaamo tarjoaa kattavat päästö- ja OBD-mittaukset (On-Board Diagnostics) kaikille automerkeille ja -malleille. Nämä mittaukset ovat olennainen osa auton huoltoa ja katsastusta, ja ne varmistavat, että autosi täyttää kaikki ympäristövaatimukset ja toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Miksi päästö- ja OBD-mittaukset ovat tärkeitä?

Päästömittaukset tarkistavat autosi pakokaasupäästöt, mikä auttaa varmistamaan, että ajoneuvosi ei saastuta liikaa ympäristöä. OBD-mittaukset taas tarkistavat moottorin ja muiden järjestelmien toiminnan, havaitsevat mahdolliset viat ja estävät suurempien ongelmien syntymisen. Näin varmistetaan, että autosi toimii tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Herttoniemen autokorjaamon päästö- ja OBD-mittauspalvelut

Palvelumme sisältävät:

  • Päästömittaukset: Mittaamme autosi pakokaasupäästöt ja varmistamme, että ne ovat lakisääteisten raja-arvojen mukaisia.
  • OBD-mittaukset: Tarkistamme autosi OBD-järjestelmän, joka valvoo moottorin ja muiden järjestelmien toimintaa.
  • Vikadiagnostiikka: Havaitsemme ja analysoimme mahdolliset viat, jotka vaikuttavat päästöihin ja moottorin toimintaan.
  • Korjaussuositukset: Annamme suosituksia mahdollisista korjaustoimenpiteistä, jotka parantavat autosi suorituskykyä ja vähentävät päästöjä.

Päästö- ja OBD-mittausten hyödyt

  • Ympäristöystävällisyys: Varmistaa, että autosi päästöt ovat ympäristöystävällisiä ja lain vaatimusten mukaisia.
  • Tehokkuus ja suorituskyky: Havaitsee ja korjaa moottorin ja muiden järjestelmien viat, mikä parantaa autosi suorituskykyä.
  • Vikojen ehkäisy: Auttaa tunnistamaan ja korjaamaan pienet viat ennen kuin ne muuttuvat suuremmiksi ongelmiksi.
  • Katsastuksen läpäisy: Varmistaa, että autosi täyttää kaikki katsastuksessa vaadittavat päästö- ja OBD-standardit.

Miksi valita Herttoniemen autokorjaamo?

Herttoniemen autokorjaamo tunnetaan luotettavasta ja asiantuntevasta palvelustaan. Käytössämme on modernit laitteet ja kokeneet mekaanikot, jotka varmistavat, että päästö- ja OBD-mittaukset suoritetaan tarkasti ja nopeasti. Tarjoamme myös kilpailukykyiset hinnat ja korkealaatuiset varaosat.

Varaa aikasi nyt

Huolehdi autosi ympäristöystävällisyydestä ja suorituskyvystä varaamalla aika päästö- ja OBD-mittauksiin Herttoniemen autokorjaamossa. Ota yhteyttä ja anna ammattilaistemme hoitaa autosi mittaukset, jotta voit ajaa huoletta ja ympäristöä säästäen.