040 952 5041

Ma - Pe 9:00 - 17:00

Auton kausihuolto Herttoniemen Autokorjaamossa

Pidä vanhempi autosi kunnossa Herttoniemen Autokorjaamon kausihuollolla

Herttoniemen Autokorjaamo tarjoaa laadukasta auton kausihuoltoa erityisesti vanhemmille ja paljon ajetuille autoille. Kausihuolto on täydellinen ratkaisu autoille, joiden takuu ei enää ole voimassa, tai jos haluat varmistaa autosi parhaan mahdollisen kunnon ympäri vuoden.

Kausihuollon sisältö

Kausihuollon aikana asiantunteva henkilökuntamme tarkastaa autosi yleisen kunnon ja huoltaa kaikki olennaiset viat ja puutteet. Huollon yhteydessä suoritamme muun muassa seuraavat toimenpiteet:

  • Öljyn ja öljynsuodattimien vaihto: Varmistamme moottorisi pitkäikäisyyden ja tehokkuuden.
  • Jarru- ja jäähdytinnesteiden tarkistus: Turvallisuutesi vuoksi varmistamme, että nesteet ovat oikealla tasolla ja kunnossa.
  • Jarrupalojen ja jarrulevyjen tarkistus: Huolehdimme siitä, että jarrusi toimivat moitteettomasti.
  • Valojen tarkistus: Näkyvyys ja turvallisuus ovat etusijalla, joten tarkistamme kaikki autosi valot.

Kausihuollon Hyödyt

Vaikka kausihuolto ei korvaa auton määräaikaishuoltoja, se toimii erinomaisena lisähuoltona. Säännöllinen kausihuolto auttaa:

  • Parantamaan autosi suorituskykyä ja polttoainetehokkuutta.
  • Pidentämään autosi käyttöikää.
  • Vähentämään yllättävien vikojen riskiä ja niistä aiheutuvia kuluja.

Miksi valita Herttoniemen Autokorjaamo?

Herttoniemen Autokorjaamo on tunnettu asiantuntevasta ja luotettavasta palvelustaan. Käytämme vain korkealaatuisia varaosia ja tarjoamme kilpailukykyiset hinnat. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään odotuksesi.

Varaa aikasi nyt

Huolehdi autostasi ja varmista sen paras mahdollinen kunto varaamalla aika kausihuoltoon Herttoniemen Autokorjaamossa. Ota yhteyttä ja anna ammattilaistemme huolehtia autostasi, jotta voit nauttia turvallisista ja luotettavista ajoista ympäri vuoden.